‘Field of Abundance’ (Veld van Overvloed) is een krachtige onderdompeling in de Prachtige Bewustzijnsstaat. Tijdens deze cursus zul je revolutionaire inzichten op alle gebieden van het wereldse bestaan verkrijgen, zoals ouderschap, partnerrelaties, rijkdom en leiderschap. Je zult spirituele oplossingen ontdekken om uitdagingen te overwinnen.

Je zult ontwaken tot 3 aspecten van de Prachtige Bewustzijnsstaat, die zich zullen ontvouwen als oneindige zegeningen in je leven.

TIJDENS DEZE 4-DAAGSE REIS ZUL JE ERVAREN:

KALMTE BEWUSTZIJN:

– Kalmte begint als de oorlog met jezelf eindigt. Wanneer je ontwaakt in dit aspect van bewustzijn, hou je van jezelf. Je houdt van het leven.

– Je wordt bevrijd van alle teleurstellingen uit het verleden. Je overwint mislukkingen en ervaart kalme moed.

– De trauma’s uit je kindertijd worden geheeld en je ontwikkelt een harmonieuze relatie met je ouders.

VERBONDEN BEWUSTZIJN:

– Wanneer er innerlijke harmonie is, ontwaak je in spirituele verbondenheid.

– Het voeden van dit aspect van bewustzijn zal je naar de liefde van je dromen brengen. Je leert om langdurende relaties te manifesteren.
– Je gaat je inzetten voor spiritueel ouderschap, waarbij je je kinderen aanmoedigt om aan grootse lotsbestemmingen te bouwen.

CREATIEF BEWUSTZIJN:

– Je transformeert je relatie met rijkdom.

– Je wordt bevrijd van beperkende samskaras (indrukken uit het verleden) die synchroniciteiten en overvloed in je leven belemmeren.

– Je wordt een bewuste leider, in staat om organisaties en gemeenschappen naar een buitengewone toekomst te leiden.

– Je bent een krachtige invloed op het levensweb.

‘Field of Abundance’ is gegarandeerd een onvergetelijke heerlijke reis van diepe inzichten, vreedzame meditaties en mystieke processen.